Nyheder om dansk og international svømning

Bo Jacobsen ansat som konsulent i Holstebro Svømmeclub

31. januar 2019, AF Jon Langberg

Holstebro Svømmeclub har ansat Bo Jacobsen som konsulent, til at hjælpe klubbens trænere og svømmere. Bo fortsætter sit arbejde i Esbjerg Svømmeklub, hvor han netop har forlænget sin aftale.

Holstebro Svømmeclub hyrer toptræner

Bo Jacobsen, der bl.a. har været landstræner i Finland, skal styrke talentudviklingen i Holstebro Svømmeclub. Målet er en OL-udtagelse i 2020 og mindst én i 2024.

Torsdag 31. januar præsenterer Holstebro Svømmeclub en forstærkning af træner-teamet. Bo Jacobsen, der har mere end 25 års erfaring som svømmetræner på eliteplan, skal hjælpe svømmeklubbens ældste elitesvømmere til at udvikle sig mere, og samtidig vil Bo Jacobsen fungere som coach for klubbens øvrige trænere.

På kort sigt er målet blandt andet at hjælpe Holstebros landsholdssvømmer Helena Rosendahl Bach det sidste stykke på vej mod en udtagelse til OL i Tokyo i 2020. Og med det rette talentarbejde håber klubben at få flere svømmere udtaget til junior- og seniorlandshold og at kunne sende en-to svømmere afsted til OL i 2024. Helena vil også være med ved præcentationen kl. 14.30.

Bo Jacobsen var i perioden 2013-2015 svømmelandstræner for Finland. Han har siden arbejdet som selvstændig coach og træner for svømmere og triatleter i ind- og udland og som konsulent for en række svømmeklubber.

Den nye Holstebro-træner vil få ansvaret for at lægge træningsprogrammer for HSC’s junior/senior-hold, og Bo Jacobsen vil selv stå for træningen flere træninger om ugen, mens klubbens øvrige trænere vil følge svømmerne på de øvrige af ugens i alt ti træningspas. Bo Jacobsen bliver præsenteret i svømmehallen i Holstebro (”Holstebro Badeland”) torsdag 31. januar kl.
14:30. Umiddelbart efter præsentationen vil han forestå sin første eftermiddagstræning med elitesvømmerne.

Pressen er velkommen til at deltage ved præsentationen og til at overvære den efterfølgende træning.

Kommenter nyhed