Nyheder om dansk og international svømning

Bjørn Sørensen ny cheftræner i Aalborg Svømmeklub

31. marts 2020, AF Jon Langberg

Aalborg Svømmeklub har netop offentliggjort at Bjørn Sørensen bliver ny cheftræner i klubben, med tiltrædelse den 1. august. Læs meget mere i skrivelsen fra Aalborg herunder:

Ny cheftræner i Aalborg Svømmeklub fra 1. august 2020.

Aalborg Svømmeklub har indgået en aftale med Bjørn Sørensen om at være klubbens nye cheftræner med tiltrædelse den 1. august 2020.

Bjørn Sørensen er 34 år og har siden 2012 været cheftræner for AGF, og forud herfor har han haft svømme- og trænerkarrierer i såvel Aabybro, Silkeborg og Aalborg. 

Formand John Larsen udtaler: ”Aalborg Svømmeklub er glade for, at det har været muligt at indgå en aftale med en kapacitet som Bjørn Sørensen, og forventer, at Bjørn kan fortsætte og udvikle arbejdet med klubbens konkurrencesvømmere, således Aalborg Svømmeklub fastholder sin placering i toppen af dansk svømning og fortsat vil være i stand til at levere svømmere, som kan konkurrere på internationalt niveau”.

Bjørn Sørensen udtaler: ”Jeg er rigtig glad og stolt over igen at blive en del af Aalborg Svømmeklub. Efter Leifis hårde og gode arbejde i klubben de sidste mange år, er det uden tvivl nogle store sko der skal fyldes ud, men jeg er ikke i tvivl om, at resten af trænerteamet og jeg nok skal lykkedes med denne opgave.

Efter snart otte dejlige år i AGF, glæder jeg mig til at vende tilbage til AS og blive en del af det miljø, de rammer og den opbakning omkring Aalborg Svømmeklub, som jeg synes er én af klubbens helt store styrker. 

Jeg ser frem til samarbejdet med klubbens trænerteam, bestyrelse og samarbejdspartnere”.

Henvendelser vedr. ovenstående rettes til Aalborg Svømmeklubs formand John Larsen på tlf.: 40 41 28 23.

Kommenter nyhed