Nyheder om dansk og international svømning

Asger Winther ny årgangstræner i Triton Ballerup

22. juli 2018, AF Jon Langberg

Triton Ballerup har netop annonceret at man har ansat Asger Winther som ny årgangstræner i klubben. Asger kommer fra en lignende stilling i Svømmeklubben Pingvinen, Støvring. Du kan læse mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

VELKOMMEN TIL ASGER WINTHER!

Det er med stor glæde at Svømmeklubben Triton Ballerup kan sige velkommen til Asger Winther, som vores nye Årgangstræner til klubbens Årgangshold pr. 1. august 2018.

Asger Winther kommer fra Svømmeklubben Pingvinen, hvor han har været ansvarlig årgangstræner de sidste 3 år. Her han har fået indført og implementeret ATK, samt øget det generelle niveau på svømmerne markant.

Asger er kendt som en person, der er meget positiv og munter, som har meget fokus på et sundt og positivt træningsmiljø med et højt teknisk niveau, samt et aktivt samarbejde mellem svømmerne og træneren under de daglige træningspas med grundig og øjeblikkelig feedback. For Asger er det vigtigt, at der er et super samarbejde mellem svømmerne og træneren, samt svømmernes forældre.

Udover at have været ansvarlig årgangstræner i Svømmeklubben Pingvinen, har Asger sideløbende færdiggjort sin uddannelse som Energiingeniør.

Asger har selv været konkurrencesvømmer i 10 år og tidligere været instruktør i svømmeskole, ansvarlig træner for Talenthold, samt ansvarlig træner for dryland, så vi ser Asger som en meget kompetent person i forhold til udviklingen af vores unge talenter.

Asger skal i samarbejde med Elitetræneren og det resterende trænerteam i konkurrenceafdelingen have fokus på det fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde, hvor Triton Ballerup i dag indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark som satsningsidrætsgren.

Vi er sikre på, at Asger Winther kan bidrage positivt på udviklingen af svømmeklubben Triton Ballerup Årgangs- og Talenthold og klubben generelt, samt bidrage til vores samarbejde med Ballerup kommune, Team Ballerup og SVØM.

Med Asger Winther er vi overbeviste om, at vi har fundet den rette person i forhold til at skabe og udvikle et sundt og positivt træningsmiljø for Talent- og Årgangssvømmere med fokus på et højt teknisk niveau og hvor den enkelte svømmer føler sig set, hørt og vejledt.

Med Asger som træner kapacitet på bassinkanten, er vi overbevist om, at vi kan indløse vores ambitioner om en god udvikling og forsat repræsentation i Landholdssystemet, samt en generel udvikling af vores talent- og eliteudviklingsarbejde og miljø.

Vi er desuden overbevist om, at vi gennem Asger Winther har fundet en vigtig brik til at skabe samhørighed og fællesskab på tværs af vores yngste K-hold, med afsmittende effekt på den resterende del af vores fantastiske klub.

Vi byder Asger Winther et kæmpe velkommen til svømmeklubben Triton Ballerup og ser frem til et fantastisk samarbejde.

Sportslige Hilsner.

Triton Ballerups Bestyrelse og svømmere.

Kommenter nyhed