Nyheder om dansk og international svømning

Anders Jensen bliver fast cheftræner i VAT Copenhagen

7. juni 2017, AF Jon Langberg

Anders Jensen overtog ansvaret for elite- og juniorholdene efter afgang af både cheftræner og juniortræner tidligere på året i VAT. Klubben har været så glade for hans arbejde, at de har valgt at ansætte ham som cheftræner fremadrettet.

Du kan læse meget mere i klubbens skrivelse:

Det er med stor glæde vi kan meddele at Anders fortsætter som cheftræner for VAT-CPH. Anders overtog ansvaret for Elite- og Juniorholdene tilbage i hhv. marts/april måned og ser frem til at styre VAT-CPH gennem en ny og blomstrende fremtid. Anders har et godt blik for den sammenhængskraft, der skal til mellem svømmerne og trænerne, for at svømmerne kan opnå deres fulde potentiale. Anders har den sportslige opfattelse, at skal der svømmes stærkt til stævne, skal der svømmes stærkt til træning - det kræver at man også har ”sit hoved med” når man er til træning. Anders har en lang trænererfaring hos VAT-CPH og det er derfor et naturligt skridt at han med sit indgående kendskab til klubben og store erfaring fortsætter som fast cheftræner.

Bjørn fortsætter ikke efter denne sæson. Bjørn har været en dygtig og engageret træner gennem flere år i VAT-CPH, vi ønsker ham naturligvis alt det bedste fremover.

At Bjørn stopper giver dog Anders og bestyrelsen en unik mulighed for at sætte holdet af trænere for den nye sæson. Her er alle enige om, at trænernes kompetencer for svømmetræning og samarbejde skal være i højsædet for at svømmerne får de bedste vilkår til at udvikle sig som hele svømmere.

Som Anders udtaler: 

"VAT Copenhagen har igennem mange år været en af Danmarks bedste klubber. De seneste par år har de udmærket sig med deltagelse ved de Olympiske Lege, de Europæiske Junior Mesterskaber og med flere individuelle medaljetagere ved DM, DJM og DÅM. VAT Copenhagen har en lang og fornem historie i Dansk Svømning med danske junior- og senior rekorder, og jeg glæder mig til at kunne udvikle denne stolte tradition i startfællesskabet som cheftræner. VAT Copenhagen stræber efter at skabe hele mennesker, engagerede og eftertænksomme. Og det er et mindset jeg ser stor vigtighed i ved udviklingen af en svømmer. Taget faciliteterne, det store frivillige arbejde menneskerne omkring startfælleskabet lægger i og det store kuld unge talenter moderklubberne tilføjer med i betragtning, er jeg sikker på at VAT Copenhagen er et sted med rivende udviklingsmuligheder, og hvor der fortsat kan blomstre talenter i mange år endnu."

Kommenter nyhed