Nyheder om dansk og international svømning

Anders Jensen ansat som elitechef i Svømmeklubben MK31

9. juni 2020, AF Jon Langberg

MK31 har annonceret at man har ansat Anders Jensen som elitechef i klubben. MK31 er i denne sæson med i VAT samarbejdet, som ophører til sommer, og skal nu stå på egne ben igen. Du kan læse meget mere om ansættelsen i klubbens skrivelse herunder:

Anders Jensen ansat som elitechef i Svømmeklubben MK31

Den 1. august 2020 starter Anders Jensen som elitechef i Svømmeklubben MK31

Anders Jensen kommer fra en stilling som cheftræner i VAT Copenhagen, hvor han de seneste 7 år har trænet de bedste svømmere i start- fællesskabet og opnået mange flotte nationale og internationale resultater, samt udtagelser af svømmere til: NJM, NM, EJM.

Han har derudover også selv været udtaget som træner til EM på kortbane 2 gange sammen med Svømmeklubben MK31’s egen Josefine B. Pedersen.

Anders Jensen har en lang trænererfaring fra arbejdet i VAT Copenhagen Han startede sin karriere i 2013 i Michigan, USA, som gruppe ansvarlig træner for 1. holdet i klubben Heart of the Hills.

I september 2013 kom han hjem til Danmark og var assistenttræner for VAT Elite, og blev senere, i august 2017, cheftræner for start- fællesskabet. Her havde han det daglige ansvar for VAT Elite, samt udviklingsarbejdet med VAT2.

Udover flere års trænererfaring har Anders Jensen også selv svømmet i mange år på højt niveau og er stadig indehaver af den Danske og Nordiske Rekord i 200 ryg på kortbane, samt Danske rekord på 100m ryg på kortbane. Rekorder der alle har stået i over 10 år.

Anders Jensen startede selv sin svømmekarriere i Svømmeklubben MK31, så man kan sige at han nu kommer tilbage til sine "rødder".

"Svømmeklubben MK31 ser frem mod en ny og spændende tid, hvor vi fra august 2020 intensiverer elitesatsningen i klubben, som Anders Jensen vil stå i spidsen for. Pernille Juel fortsætter sit gode arbejde som cheftræner, og sammen vil de to kompetente trænere stå for den daglige træning af det nye Elitehold, hvor Anders Jensen tillige skal stå for arbejdet med vores nye High Performance gruppe, Elite+.

Anders Jensen og Pernille Juel er stærke kapaciteter vi får på bassinkanten i forhold til vores eliteholdsvømmere og vores eliteudviklingsarbejde. Vi glæder os til samarbejdet, der helt sikkert styrke vores dygtige svømmeres muligheder på såvel det internationale plan.”, udtaler Svømmeklubben MK31´s ledelse.

”Svømmeklubben MK31 har i mine øjne altid været en velfungerende klub med stærke og sunde værdier, og tradition for at skabe dygtige svømmere med gode resultater. Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at skabe nogle nye rammer med et internationalt niveau for øje.

Det er tydeligt for mig at der i Svømmeklubben MK31 er en gruppe af dygtige frivillige og ansatte, som både har evnerne og viljen til at arbejde sammen om at løfte klubben til nye højder. Jeg er sikker på at Pernille, jeg og de dygtige konkurrencetrænere i MK31, sammen kan videreføre det gode arbejde som klubben, med Pernille i spidsen, står for.

Vi glæder os til at se hvor vi kan føre MK31 hen i de kommende år. ” udtaler Anders Jensen. Pernille Juel byder ligeledes Anders Jensen velkommen til klubben:

”Jeg glæder mig virkelig meget på egne, svømmernes og ikke mindst klubbens vegne at Anders kommer til MK31. Det bliver et godt samarbejde mellem Anders, mig og resten af trænerstaben, og vi har allerede i processen været gode til at afstemme forventninger og definere vores roller ift. hinanden og klubben.

Vi vil i samme retning og har overordnet de samme værdier og syn på hvorledes træningen skal foregå, så vi kan tilbyde vores bedste svømmere lidt mere end før og forhåbentlig udvikle endnu flere gode svømmere med international svømning som mål.”

Sportslige hilsner
Svømmeklubben MK31´s bestyrelse

Kommenter nyhed