Nyheder om dansk og international svømning

AGF ansætter Line Petersen som cheftræner pr. 01 August

27. maj 2020, AF Thomas Lund

Med Bjørn Sørensens skifte til Aalborg svømmeklub blev sædet i AGF ledigt og det har klubben nu besat ved at forfremme Line Petersen. Du kan læse klubbens pressemeddelelse nedenfor: 

 

AGF SVØMNING ANSÆTTER LINE PETERSEN SOM CHEFTRÆNER PER 1. AUGUST 2020.

Line Petersen er 28 år født og opvokset i Hou ved Odder. Line har selv været aktiv svømmer og været træner i Odder. Efteråret 2011 flyttede Line til Århus, hvor hun startede som instruktør i AGF, samtidig med at Line begyndte sin uddannelse til fysioterapeut, som Line afsluttede 2015. Gennem sine mange år I AGF har Line fungeret som svømmeskoleleder, og de sidste mange år fungeret som træner på næsten alle konkurrencehold. De sidste år dog med fokus på AGF's 2. hold og talenthold for at holde den røde tråd ned igennem rækkerne. Line har udover daglig træning taget uddannelse indenfor svømning som Diplomtræner 2014- 2017 og ITA Uddannelsen 2017-2020.

Som assistent til Line ansættes pr. 1. August 2020 Jesper Stilling Julius. Jesper er svømmer i AGF igennem mange år. Vellidt, dygtig, humørspreder og altid klar til at tage fat.

Line Petersen "Jeg er først og fremmest utroligt glad for at jeg skal stå i spidsen som AGF Svømnings ny cheftræner. Klubben er udviklet meget gennem de seneste år, og jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde med udvikling af klubbens konkurrencesvømmere og rent organisatorisk". "Klubben har et stort potentiale i undervisningsafdelingen hvor tilbuddene kan forbedres og medlemstallet øges. Dermed et bedre økonomisk fundament. Jeg ser frem til samarbejdet med klubbens trænerteam, bestyrelse, frivillige og samarbejdspartnere.

Fra AGF's Svømnings nuværende cheftræner Bjørn Sørensen har vi modtaget følgende: Først vil jeg rigtig gerne sige tillykke til Line med jobbet – det er velfortjent. Line har en kæmpe stor andel i, at AGF er hvor de er i dag, set i forhold til hvor de var, da jeg startede som cheftræner i august 2012. Siden 2011, har Line været i AGF, først som assistent for Mads Hjorth, og ansvarlig for akademi piger. Sidenhen har hun været på alle hold i konkurrenceafdelingen i AGF, hun har også været svømmeskoleleder, så hun er om nogen en træner som kender AGF ud og ind – og er klar til at tage klubben de næste skridt. De som kender Line, ved hun er en faglig stærk træner, som igennem de sidste år, er modnet meget som person og træner. Line har fået den sidste afpudsning, og er helt klar til at stå i spidsen for AGF svømning som cheftræner.

Fra Mads Hjorth cheftræner i Horsens svømmeklub har vi modtaget følgende: Jeg synes valget af Line som ny cheftræner i AGF Svømning er oplagt. Jeg har fulgt Line længe, da jeg både har svømmet sammen med Line, været træner for Line og været træner sammen med Line. Line har i alle disse perioder udvist en kæmpe arbejdsomhed og en ekstrem søgen efter ny læring, og det giver pote nu. Jeg ser frem til at følge Line i hendes første cheftrænerjob, og håber hun får mulighed for at vise de færdigheder hun har knoklet for, at tilegne sig de seneste 10 år som træner.

Kommenter nyhed