Nyheder om dansk og international svømning

AGF ansætter Daniel Steen Andersen

27. juni 2020, AF Jon Langberg

AGF har netop offentliggjort at man har ansat Daniel Steen Andersen som ny fuldtidstræner i klubben, med ansvar for AGF2 og Talentholdet i klubben. Du kan læse mere i klubbens skrivelse herunder:

AGF Svømning ansætter Daniel Steen Andersen som fuldtidstræner!

Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har ansat Daniel Steen Andersen som fuldtidstræner på AGF2 og Talentholdet pr. 1. august 2020.

Daniel kommer fra en fuldtidsstilling i Horsens svømmeklub, og vi glæder os til det kommende samarbejde. Daniel vil hjælpe med at løfte AGF Svømning til et nyt højere niveau både fagligt og personligt sammen med det øvrige stærke træner-team. Med ansættelsen af Daniel på fuld tid på AGF2 og Talentholdet håber vi at videreudvikle den røde tråd hele vejen gennem konkurrenceafdelingen.

Daniel har taget årgangstræneruddannelsen og vil i den nye sæson påbegynde diplomtræneruddannelsen. Daniel er ligeledes uddannet som handelsassistent med speciale i salg.

Om ansættelsen siger Daniel selv: ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af AGF. Det bliver en stor udfordring at skifte de meget trygge rammer i Horsens ud med de nye i Aarhus. En udfordring, der vil hjælpe med min fortsatte udvikling som svømmetræner. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Line, hvor vi skal hjælpe hinanden med at holde AGF i toppen af dansk svømning samtidig med at skabe rammerne for at udvikle klubben yderligere.”

AGF’s nye cheftræner Line Petersen udtaler: ”Jeg er stolt over, at vi kan ansætte en kapacitet som Daniel i AGF. Daniel har store ambitioner og en profil, der passer godt ind i AGF; han er passioneret, har fokus på det hele menneske og er ivrig for at udvikle sig. Derudover har han selv erfaringer fra svømningen på højeste plan og er samtidig en af de trænere, man skal holde øje med i fremtiden. Jeg ser frem til et tæt samarbejde med Daniel og vores fælles arbejde med at udvikle klubben.”

/AGF Svømning

Kommenter nyhed