Nyheder om dansk og international svømning

Aarhus Swim søger K3 årgangstræner

29. april 2018, AF Jon Langberg

Aarhus Swim søger en træner til deres K3 årgangshold. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobopslag.

Skovbakken svømning og Aarhus Swim har en vision om at skabe et af Danmarks bedste træningsmiljøer – derfor søger vi en ny dygtig og engageret træner til vores K3 hold, der deler vores vision og kan bidrage til i nå vores mål. Vi opfordrer kvindelige trænere M/K til at søge stillingen.

Skovbakken Svømning er en del af det succesfulde startfællesskab; AAS, Aarhus Swim (Lyseng, HEI og IHF) og fra næste sæson vil K3 svømmerne blive et fuldgyldigt medlem af Aarhus Swim således vi har 3 elitehold, AAS 1,AAS 2 og nu AAS 3 - K3.

Vi tror på at glæde og trivsel i hverdagen, til træning og til konkurrence, giver glade svømmere, som bidrager positivt til udviklingen af et stabilt og velfungerende talentmiljø.

Som K3 træner vil du have ansvaret for K3 holdet i Skovbakken og deltage i fællestræningen med AAS. Holdet består primært af ca. 20 dygtige 10-12 årige piger og drenge, alle med 4-5 træningspas om ugen. Jobbet kan sagtens kombineres med dit studie, og der vil være 1-2 assistenttrænere til at fordele opgaverne på holdet.

Kommenter nyhed