Nyheder om dansk og international svømning

Aarhus Swim om ansættelse af Jeppe Høgild

21. april 2018, AF Jon Langberg

Aarhus Swim har valgt at uddybe deres, noget sparsomme, første udmelding om ansættelsen af Jeppe Høgild:

Det er med stor glæde at kunne fortælle at Aarhus swim har skrevet kontrakt med Jeppe Høgild som vores nye K2 træner. Jeppe starter allerede i jobbet mandag d. 16. April.

Det har været en længere proces at finde vores nye K2 træner. Jeppe kommer fra en stilling som cheftræner i Herning svømmeklub. Da Jeppe pludselig stod ledig var vi i Aarhus swim ikke i tvivl om hurtigt at tage kontakten til Jeppe og med få men gode samtaler var ingen i tvivl om at Jeppe var den rigtige mand til posten.

Jeppe har arbejdet med at udvikle Herning svømmeklub og tilsvarende opgaver vil også være en del at arbejdet i Aarhus Swim.
Startfællesskabet mellem Lyseng, IHF, Skovbakken og HEI er stadig i en udviklende proces og her ser vi Jeppes kvaliteter som gode aktiver til Aarhus Swim.

Cheftræner Bjarne Kragh udtaler yderligere om ansættelsen af Jeppe Høgild:
Det har været en længere proces at finde en ny K2 træner man da Jeppe pludselig stod uden job var jeg ikke i tvivl om at han var den profil vi skulle gå efter. Det lykkedes heldigvis hurtigt. Jeppe kommer til at indgå i et godt træner team som bliver yderligere forstærket med flere trænere. Jeppe har arbejdet med at udvikle Herning og skabe et stort hold igen. Den rolle vil også blive en del af jobbet i Aarhus Swim. Vi ønsker at skabe talenter hele tiden på vores måde og gerne gå andre veje for at opnår dette.
Aarhus Swim er i løbende udvikling hvor vi hele tiden tager små og store tiltag og her kommer Jeppe også til at spille en afgørende rolle.
Jeppes klare ønsker om at udvikle sig til at blive en bedre træner tiltaler mig meget - ligesom det også er håbet at Jeppe kommer med nye tanker der kan udvikle os alle sammen.

Jeppe siger til sin ansættelse:
Jeg har valgt Aarhus Swim fordi jeg føler at det er en klub der kan gavne mig i min personlige udvikling, ikke mindst som person men også som træner - jeg synes at dette har været meget fremtydende allerede fra første møde.
Jeg har desuden også valgt klubben fordi at det er en klub med stort potentiale, og fordi de/i virker meget seriøse omkring det de står for.
Jeg ser frem til samarbejdet med nye kolleger og jeg ser frem til at være i et startfællesskab med stort fokus på elitesvømning og udvikling af dette.

På vegne af styregruppe i Aarhus Swim.

Kommenter nyhed