Nyheder om dansk og international svømning

Aarhus Swim ansætter ny assisterende træner

9. januar 2019, AF Jon Langberg

Aarhus Swim har netop ansat Bjørn Baunwall som ny assisterende træner i klubben. Det kan du læse meget mere om herunder:

Det er med stor gælde at kunne meddele, at styregruppen for Aarhus Swim har lavet aftale med Bjørn Baunwall, som ekstra assistent træner på AAS1 og AAS2 holdene, med start 1. Februar.

Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i Skanderborg Svømmeklub. Han er 25 år gammel og læser til ingeniør i Århus, hvor han også bor.

I den forsatte udvikling af Aarhus Swim, har det været et ønske at finde en assistent træner til startfællesskabet, der kan være med til at fastholde den røde tråd mellem AAS1 og AAS2. Det er vi sikre på vi har fundet i Bjørn.

Det er planen at vi med Bjørn i træner truppen, at have to trænere på kanten for de fleste træningspas, for begge hold. Det betyder, så også at Bjørn bliver en tilføjelse til vores nuværende assistent træner trup. 

Bjørn er ansat til 6-8 ugentlige træninger, som åbner op for muligheden, for at træner gruppen kan deles op, så alle trænere vil få mere berøring med alle svømmere på ASS1 og AAS2.

Bjørn har vist et stort engagement i Skanderborg svømmeklub, som vi er overbevist om vi kan drage nytte af i Aarhus Swim. Vi forventer at vi på mange områder, kan lære lige så meget af Bjørn, og at vi kan forsætte hans videre udvikling som træner.

Med venlig hilsen
Aarhus swim

Kommenter nyhed