Nyheder om dansk og international svømning

A6 ansætter Martin Madsen som ny 2. holdstræner

10. juni 2020, AF Jon Langberg

A6 har netop offentliggjort at man har ansat Martin Madsen som ny 2. holdstræner i klubben. Læs meget mere i klubbens skrivelse:

Ny 2. holdstræner til A6

Vi I A6 er glade for at kunne offentliggøre at vores nye træner for 2. Holdet, assistent på 1. Holdet og ansvarlig for talentudviklingen i A6 bliver Martin Vaabengaard Madsen som starter i A6 1/8-2020

Martin er 30 år og har 10 års erfaring som konkurrence træner. Martin har bl.a. været cheftræner 5 år i Nyborg, samt været træner i Køge og Vejle. Martin er på nuværende tidspunkt cheftræner i Lillestrøm i Norge.

Martin har ønsket at komme hjem til danmark igen, hvorfor vi i A6 er så heldige at få ham med ombord.

Privat bor Martin med sin kæreste Line. I hans fritid dyrker han Triathlon, og hvis tiden tillader det, både spiller og ser han fodbold.

Martin udtaler om jobbet i A6:

"Jeg er utrolig glad for, at A6 og jeg er blevet enige om en aftale. Før dialogen startede, havde jeg et positivt syn på A6, og det gode arbejde, som trænerteamet og svømmerne har lavet. Efter samtalerne med Kim er det kun blevet forstærket.

Vi har en fælles forståelse af, hvordan talentudvikling skal foregå, og jeg glæder mig til både at bidrage til udviklingen med det næste kuld af unge svømmere og de dygtige svømmere, ligesom jeg ser utrolig meget frem til en dagligdag, hvor der er stor mulighed for at udvikle mig som træner i et godt trænerteam."

A6 nye Cheftræner Kim udtaler:

”Jeg er stolt over at vi kan ansætte en kapacitet som Martin i A6. Martin er inspirerende og ansættelse processen har bekræftet mit billede af ham. Han er en engageret træner med store ambitioner, god humor og masser af tanker og ideer, der skal være med til at tage A6 til det næste niveau. Han har prøvet at arbejde med svømmere på internationalt junior niveau før og han har en bred vifte af erfaring vi kan nyde godt af i A6. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at Martin starter op i august.”

Kommenter nyhed