Nyheder om dansk og international svømning

A6 ansætter Carles Subirana Sagristà som talentudvikler

21. juli 2017, AF Swimnews.dk

A6 har offentliggjort at man har ansat Carles Subirana Sagristà som ny talentudvikler i klubben. Carles kommer fra en stilling som juniortræner i Sigma. Læs mere i klubbens skrivelse herunder:

Carles Subirana Sagristà bliver ny talentudvikler i A6

A6 er glade for at at kunne præsentere Carles Subirana Sagristà som ny talentudvikler i klubben. 

Carles starter i klubben som talentudvikler den 1. september. Hans job kommer til at bestå af at være ansvarlig træner for b-holdet, sikre en rød tråd fra moderklubberne op igennem A6, og ikke mindst at være assisterende træner på a-holdet.

Carles kommer fra et job som ansvarlig juniortræner i Sigma, hvor han bla. har vundet titlen som bedste juniorhold to år i træk. Carles står i øjeblikket i spidsen for flere svømmere der har sænket danske juniorrekorder, og rejser i morgen til Ungarn, hvor han som den eneste danske klubtræner er udtaget til European Youth Olympic Festival.

Carles er 27 år gammel og bor i Farum med sin kæreste Neus, som arbejder som træner i KVIK. Han kommer fra Spanien, hvor han selv har svømmet, og startet sin trænerkarriere. Han har været træner i Danmark i fire år, taler flydende engelsk, og er godt i gang med at lære dansk.

Carles vil være med på opstartsweekenden, hvor alle der ikke møder ham på kanten inden, vil få lejlighed til at hilse på ham. Han glæder sig meget til at møde jer, og glæder sig ikke mindst til at være med til at forsætte den flotte udvikling A6 har gang i.

Vi glæder os meget til at komme i gang med samarbejdet!

Kommenter nyhed