Nyheder om dansk og international svømning

Örn Arnarson ny K1-træner i KVIK

4. juni 2019, AF Peter Lund Hansen

KVIK har offentligt følgende:

Det er med stor glæde og forventning at vi kan byde en yderst velrenommeret træner og svømmer velkommen i KVIK. Örn Arnarson, 37 år, som har en endog meget stærk svømmerbaggrund for Island (nr. 4 i 1.59.00 ved OL 2000 i Australien og Europa mester i 1998, 1999, 2000, 2002 i 200 ryg) starter i KVIK 1. august.

Örn flyttede i 2008 til Danmark, og startede som assistenttræner i stærke Aalborg Svømmeklub, samtidig med at han tog en træneruddannelse i samme by. Siden har Örn været træner i Roskilde, Køge, Esbjerg og nu – før KVIK – i Greve (GTI).

Ud over en meget stærk baggrund som svømmer, har Örn allerede udmærket sig i dansk trænermiljø, og vandt i 2017 prisen som årets årgangs- og juniortræner i DSTS (Dansk Svømme Træner Sammenslutning).

Örn bliver K1 træner for KVIK, og skal således samarbejde med klubbens andre trænere, herunder ledende cheftræner Niels-Jørgen Jørgensen.

Om skiftet til KVIK udtaler Örn:
”Jeg glæder mig til at blive en del at KVIK’s setup, og især samarbejdet med Niels-Jørgen og den kommende K2 træner. Det bliver fedt at arbejde i et af Svømme Danmarks absolut mest elitære klubmiljøer, og jeg er spændt på at bidrage med min erfaring, både som træner og som svømmer på højt internationalt niveau”.

KVIK vil i nær fremtid kunne præsentere den nye talentudvikler. ”Vi er sikre på, at Niels-Jørgen, Ørn og talentudvikleren vil udgøre et højt kvalificeret team og en homogen trænergruppe, som vil kunne udvikle de enkelte svømmere i KVIK til at opfylde deres potentialer og mål” udtaler Jens Jakobsen, eliteleder i svømmeklubben KVIK.

Örn gør indeværende sæson færdig for GTI og starter i KVIK den 1. august 2019,

På svømmeklubben KVIKs vegne
Jan Urban Hansen
Formand

Kommenter nyhed