Nyheder om dansk og international svømning

Årets danske trænere kåret

13. september 2014, AF Swimnews.dk

Traditionen tro blev vinderne af titlerne som årets danske trænere kåret under aftenens gallamiddag ved Aqua Clinic i Billund.

Vinderne og deres nominerende blev som følger:

Årets Senior TrænerEyleifur Jóhannesson (Aalborg)

Eylifur Jóhanneson er nomineret til årets træner på baggrund af hans arbejde med Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer. Guldmedaljerne til EM lang blev vundet på Mies 100 ryg og Viktors 200 fly, hvor Viktor samtidig også satte en ny nordisk rekord på netop denne distance. Derudover havde han i alt 4 kvalificerede svømmere med til EM lang. Til EMK i Herning var Eyleifur også medvirkende til den store succes, da Mie tog en sølv og guldmedalje på henholdsvis 50 ryg og 100 ryg, hvor hun af sidstnævnte distance slog europarekord. Nationalt blev det til et Dansk mesterskab for hold til Aalborg.

Årets Junior Træner - Kennet Kjeldsen (STO)

Kennet Kjeldsen er nomineret til årets juniortræner på baggrund af hans arbejde med Christian V. Rasmussen og Frederik J. Sørensen der begge kom med til EJM. De to svømmere opnåede til sammen tre semifinaler, og én finaleplads til Christian, som måtte tage til takke med en 6.plads i finalen på 50 bryst. Dog opnåede Christian at sænke den Danske seniorrekord på 50 bryst i semifinalen.

Årets Årgangs Træner - Jon Langberg (A6)

Jon er kvalificeret på baggrund af hans arbejde med Julie Kepp Jensen. Julie blev Nordisk Årgangsmester på 50m, 100m og 200m rygcrawl samt 50m og 100m crawl. Derudover har formåede Julie at klare kravtid til EJM for både første og andetårs juniorer på 50m og 100m fri samt 50m og 100m rygcrawl. Derudover har Julie igennem sæsonen vist rigtig god form blandt de bedste seniorer.

Kommenter nyhed