Nyheder om dansk og international svømning

Årets danske trænere 2014/2015 kåret

6. september 2015, AF Jon Langberg

Traditionen tro kårede Dansk Svømmetræner Sammenslutning årets danske årgangs-, junior- og seniortræner, på baggrund af sidste sæsons resultater.

Titlerne blev fordelt på følgende måde:

Årets Danske Senior Træner - Eyleifur Jóhannesson (Aalborg)

Eyleifur er nomineret til årets seniortræner på baggrund af hans flotte arbejde med seniormiljøet i Ålborg. Herunder specielt Victor Bromers flotte udvikling på 200m butterfly der senest ved VM på langbane resulterede i Dansk rekord samt en femte plads. Ligeledes hans arbejde med Mie Ø. Nielsen der ved det netop overståede VM på langbane vandt en flot bronze medalje. 

Årets Danske Junior Træner - Bjørn Sørensen (AGF)

Bjørn Sørensen er til årets juniortræner på baggrund af hans arbejde med Tobias Bjerg der kulminerede med en bronze medalje til European Games.  Herudover formåede Tobias at sætte Dansk seniorrekord på 100m bryst. 

Årets Danske Årgangs Træner - Lars Madsen (Sigma)

Lars er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hans arbejde med Sigmas årgangssvømmere. Lars har formået at løfte en allerede dygtig flok svømmere til et endnu højere niveau. Dette kulminerede i at Sigma fik 23 medaljer til DÅM-L, vandt DHM-Å samt kvalificerede fem svømmere til Nordiske Årgangsmesterskaber.

Kommenter nyhed