Nyheder om dansk og international svømning

Pernille Blume: Ude godt hjemme bedst!

Hey alle derude.

Her er lidt kort om, hvad der er sket, siden jeg er kommet hjem fra Nice. Jeg er nu tilbage i DK igen og har fundet mig godt til rette under den nye NTC træner, Shannon Rollason.

Min tur til Frankrig var super lærerig på mange punkter, men da jeg hørte, at vi ville få en sprint træner på NTC, må jeg jo nok ærligt tilstå, at jeg blev ikke lidt, men meget begejstret!

Jeg var ikke med i Thailand, men trænede for mig selv i Bellahøj, hvor jeg svømmede Shannons programmer, som han sendte til mig fra Australien, da han stadigvæk ikke var ankommet til Danmark.

De sidste uger har været meget anderledes, end hvad jeg er vant til. Shannons programmer er ikke lige så lange, som dem jeg har været vant til at svømme, men til gengæld meget intensive med masser af sprint og teknik.

Jeg har arbejdet meget med at blive ”kørt” ind i den måde, han træner på. Lige nu kan jeg kun sige, at det bliver godt! Hvornår det bliver godt, kan jeg ikke sige, men det skal nok komme stille og roligt.

I april skal vi på træningslejr til Mallorca, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har ikke været på træningslejr siden den sidste, vi havde før OL, så det er også ved at være på tide, jeg tager af sted på lejr!

/Pernille

Image: