Nyheder om dansk og international svømning

Daniel Skaaning: First meet of the year

Årets første stævne starter i morgen hvor jeg deltager sammen med holdkammeraterne fra VAT Copenhagen ved det internationale stævne ISM International Swim Meet i Berlin.

De seneste 4 1/2 uge har jeg været på træningslejr for at forberede mig til VM kvalifikation i påsken ved Danish Open.

Jeg føler at begge træningslejre har givet mig en masse både fysisk og teknisk og jeg er nu klar til at påbegynde stævne deltagelse. Jeg forventer ikke personlige rekorder her ved det første stævne i Berlin, men håber at komme i nærheden af disse, samt deltagelse i flere finaler.

Mit løb program er:

Fredag - kl. 14.27. 400m. Fri 
Lørdag - kl. 14.33. 4 x 50m Fri Mix
Lørdag - kl. 15.59. 200m. Fri
Søndag - kl. 11.26. 100m Fri
Søndag - kl. 13.22. 50m Ryg

Jeg vil løbende opdatere med resultater og forventet starttidspunkt for finaleløb.

Image: 

Daniel Skaaning: God start på 2013

Eftersom jeg ikke skal i skole har jeg haft mulighed for at koncentrere mig 100% om træningen, hvile og kosten og det har jeg gjort i Danmark de første 4 uger af året. De sidste 2 uger har jeg været på Club La Santa på Lanzarote, hvor jeg foruden vandtræningen og styrketræningen har udvidet træningen med lange cykledage i bjergene og løbeture incl. interval løb sammen med triathleterne Michelle Vesterby og Jens Petersen-Bach.

På mandag rejser jeg sammen med landsholdet på et godt 2 ugers træningsophold i Phuket, Thailand, hvor noget af den sidste rigtig hårde træning skal gøres op, inden nedtrapningen til Danish Open.

Efter Thailand har jeg planlagt 2 udenlandske stævner (ISM International Swim Meeting, Berlin, Tyskland og British Gas International Open Meet, Leeds, England) for at få optimal stævnesparring frem mod VM kvalifikation. Jeg tager til Berlin med VAT Copenhagen og til Leeds sammen med Jeanette Ottesen Gray.

Jeg er samtidig igang med at planlægge min svømmekarriere efter sommerferien og har flere spændende tilbud på hånden.

Målet er at kvalificere mig til VM i Barcelona til sommer.

God vintertræning til alle og så ses vi til Danish Open til noget hurtigt svømning

Image: