Nyheder om dansk og international svømning

Vejle Svømmeklub søger ansvarlig juniortræner

11. september 2017, AF Jon Langberg

Vejle Svømmeklub søger en ny ansvarlig juniortræner, der udover at træne klubbens andethold, også skal være med til at forme klubbens talentudvikling. Læs mere nedenfor, eller i klubbens jobopslag.

Vejle Svømmeklub søger en juniortræner, der kan træne, udvikle og skabe resultater og glæde for Vejles bedste junior svømmere. Som junior træner, vil du have ansvar for ESV2, som består af juniorsvømmere. Foruden den daglige træning, vil du i tæt samarbejde med elitetræneren have det overordnede ansvar for:

  • Sæsonplanlægning - både for træningen i vand og på land.
  • Planlægning og deltagelse ved stævner der vedrører ESV2.
  • Den daglige kommunikation omkring holdet.

Ud over det sportslige ansvar for ESV2, vil der være arbejdsopgaver, der vedrører vores rekruttering og talentudvikling. Du skal sammen med vores årgangstræner forme og udvikle vores konkurrenceafdeling, i tråd med den sportslige linje. Sammen vil I have ansvar for:

  • Struktur og rekruttering fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen.
  • Oprykningsstrukturen op gennem konkurrenceafdelingen.

Klubbens ambitionsniveau er højt, og målet er, at Vejle svømmeklub skal markere sig stærkt på nationalt juniorniveau. Vi sigter efter at have svømmere kvalificeret til internationale mesterskaber, og et tættere samarbejde med Dansk Svømmeunion og de omkring liggende svømmeklubber, skal være med til at realisere dette. 

Kommenter nyhed