Nyheder om dansk og international svømning

Tommas Salomonsen ny cheftræner i Haderslev

10. maj 2017, AF Lasse K. Hansen

I en pressemeddelse på Facebook har Haderslev Svømmeklub netop offentliggjort at Tommas Salomonsen bliver ny cheftræner i Haderslev Svømmeklub fra d. 1. juli.

Tommas har erfaring indenfor et bredt felt, blandt andet konkurrencesvømning, finnesvømning og triathlon.

Læs pressemeddelsen nedenfor.

Ny cheftræner i Haderslev Svømmeklub.

Haderslev Svømmeklub har ansat Tommas Ehrhorn Salomonsen som ny cheftræner. Tommas vil få ansvaret for klubbens bedste konkurrence svømmere fra næste sæson. 
Tommas Ehrhorn Salomonsen overtager fra 01. juli 2017 cheftrænerjobbet efter Karsten Winther Jensen som efter mere end 5 år som træner for konkurrencesvømmerne i Haderslev Svømmeklub gerne vil prøve noget nyt og derfor har valgt at stoppe som cheftræner i Haderslev Svømmeklub.

Tommas er 37 år og bor i Haderslev. Tommas er ikke et nyt ansigt i svømmehallen i Haderslev. Han har i de sidste mange år, været ansvarlig for byens mange triatleter. 
Det er dog ikke kun byens triatleter, der har glæde af hans mange kompetencer på bassinkanten. Han er og har været en del af trænerstaben på de sidste mange triathlon ungdoms camp som TRI-forbundet arrangere rundt omkring i landet.

Tommas har sin svømme-opvækst fra Esbjerg svømmeklub, hvor han svømmede og trænede sammen med nogle af landets bedste svømmer. Han var i mange år en del af Esbjerg svømmeklubs første hold. 
I slutningen af sin svømmekarriere, var Tommas en del landsholdet i finne- og apparatsvømning. 
Tommas har deltaget i både Danske-, Nordiske-, Europa- og Verdensmesterskaber i sin aktive karriere.

Det er ikke kun som svømmer og træner Tommas har erfaring. Han har også haft flere funktioner i diverse klubber som frivillig i de sidste mange år.

Ved siden af cheftræner jobbet forsætter Tommas, som byggetekniker ved Murermestrene Thomas Hans.

Forberedelserne til sommerens Danske Mesterskaber er i fuld gang
Inden Karsten Winther Jensen helt overlader jobbet som cheftræner til Tommas, er han og de kvalificerede Haderslev svømmere i fuld gang med forberedelserne til sommerens danske mesterskaber.

Haderslev Svømmeklub er med 15 kvalificerede svømmere rigtig godt repræsenteret ved både De Danske Årgangsmesterskaber som afholdes i Aalborg og De Danske Juniormesterskaber som afholdes i Esbjerg. Begge mesterskaber afholdes i dagene 24 til 27. juni 2017.

For at sikre det bedst mulige udgangspunkt for den nye sæson og Tommas kan lære Haderslev Svømmeklubs mange konkurrence-svømmere bedre at kende, vil Tommas i den kommende tid være at finde på kanten i svømmehallen når de forskellige konkurrencehold træner.

Jeg er rigtig glad for at det lykkedes Haderslev Svømmeklub at ansætte Tommas Ehrhorn Salomonsen som ny cheftræner fra 01. juli 2017 og ser frem til samarbejdet med Tommas. 
Med Tommas kompetencer og erfaring får vi rigtig gode mulighed for at fortsætte den flotte udvikling som Karsten Winther Jensen og hans trænertrup har skabt gennem de sidste 5 år hvor Karsten har været vores cheftræner.

Med venlig hilsen
Haderslev Svømmeklub
Søren Oxenvad, næstformand
sportschef@haderslev.svommeklub.dk

Relaterede nyheder
Kommenter nyhed