Nyheder om dansk og international svømning

Signe Bro skifter til Triton Ballerup

5. august 2017, AF Jon Langberg

Triton Ballerup har meldt ud at Signe Bro har valgt at skifte til klubben fra Lyngby, hvor hun har svømmet de sidste to sæsoner, siden hun skiftede fra Gentofte.

Signe svømmer til daglig på det Nationale Træningscenter i Bellahøj, og skiftet påvirker derfor reelt kun klub-tilhørsforholdet når hun er til stævner, samt ikke mindst formentligt stiller hende bedre økonomisk. Da NTC svømmerne jo ikke træner i deres klubmiljøer, er det forståeligt nok oftest motivationen for klubskifter.

Du kan læse Triton Ballerups pressemeddelelse herunder:

NTC-/landsholdssvømmer Signe Bro gør klubskifte til Svømmeklubben TRITON

Signe Bro skifter klub i et stort ønske om at kunne forfølge sin drøm om OL-deltagelse i 2020 Efter den 1. august vil landsholdssvømmer Signe Bro være en del af Svømmeklubben TRITONs elitære satsning på den internationale arena. På national plan vil Signe repræ-sentere klubben ved de danske mesterskaber og skal med sin erfaring og viden bidrage til klubbens eliteudviklingsarbejde. Signes daglige træning vil fortsat foregå på det Nationale Træningscenter (NTC) på Bellahøj Svømmestadion.

Signe har valgt Svømmeklubben TRITON, fordi hun gerne vil være en del af et støttende svømmemiljø, som både tager hensyn til hendes fortsatte udviklings- og karrieremuligheder, og som forstår at bakke op om en international elitesatsning via det nationale træningscenter.

”Jeg har altid hørt gode ting om Triton Ballerup og specielt om holdånden på Eliteholdet. Jeg har brug for et støttende miljø og en klub at have det sjovt med. Jeg træner til dagligt på NTC, men det er stadig vigtigt for mig at have et klubhold, hvor vi kan svømme holdkapper og kæmpe om de danske titler.

Udover det har klubbens cheftræner Morten Marstrand mange gode egenskaber, som jeg vil gøre brug af. Det er vigtigt for mig, at min træner støtter op om min træning på NTC, og er interesseret i, hvad vi laver - det synes jeg, Morten har vist mange gange, blandt andet ved at rejse med landsholdet”.

Signes største sportslige højdepunkt var ved de europæiske mesterskaber i 2016, hvor hun vandt guld til Danmark i damernes 4x100m fri. For Signe var det en helt special oplevelse, som har givet hende en stor drivkraft i hendes svømning, og er grunden til hun holder meget af holdkapper. Udover det, er det altid et højdepunkt for Signe, når hun får muligheden for at svømme sammen ved stævner med hendes søster Sara Bro.

Denne sommer har været brugt på VM på langbane, hvor Signe har fået muligheden for at svømme egne individuelle løb. Det har været en stor drøm, der nu er gået i opfyldelse, men det er ikke det endegyldige mål for Signe:

”Jeg er ikke så gammel og har mange mål med min svømmekarriere. Mit større mål er helt klart at deltage ved OL i 2020. Der er en masse arbejde, der skal gøres, men jeg glæder mig meget til de kommende år”.

TRITON er glad for det proaktive tilvalg, som Signe Bro har gjort med hendes skifte til klubben, fordi det for TRITONs elitesatsning skaber et ekstra vindue mod international svømning på verdenselite niveau, og fordi det kan tilføre klubbens eliteudvikling en ekstra dimension, både internt og eksternt – ikke mindst set i lyset af, at TRITON er tæt på at lukke en ny aftale med SVØM og Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde omkring et øget fokus på et senior elitetræningsmiljø i klubben.

Kommenter nyhed