Nyheder om dansk og international svømning

Sigma Swim ophører efter denne sæson

15. juni 2017, AF Jon Langberg

Sigma Swim har netop offentliggjort at de to klubber i startfællesskabet, Allerød og Birkerød, stopper samarbejdet efter denne sæson. Sigma, der i mange år har været et toneangivende miljø i dansk svømning, vil således være historie på den anden side af sommerferien.

Du kan læse mere i nedenstående pressemeddelelse fra Sigma:

SIGMA OPLØSES - PRESSEMEDDELELSE

Det er med stor beklagelse, at Sigma Swim må meddele at startfællesskabet mellem Sigma Swim Birkerød og Sigma Swim Allerød ophører ved udgangen af denne sæson.

Efter mange måneders forsøg på at finde en fælles vej, må vi konstatere at dette ikke er muligt og vi går derfor hver til sit som venner.

I begge klubber vil der nu blive brugt kræfter på at få lavet det bedst mulige set-up til de mange dygtige svømmere som klubberne har. Det bliver en hård tid for begge klubber, men vi er sikre på det nok skal lykkes.

Vi lukker startfællesskabet ned med utrolig mange flotte resultater i bagagen. Det er blevet til mange mesterskaber, til OL, VM og EM deltagelser, flere DHM sejre og vi kan kigge tilbage med stolthed.

Vi benytter lejligheden til at takke for den support og indsats der har været lagt i startfællesskabet af svømmere, trænere og de mange frivillige. Sigma Swim startfællesskabet nåede at runde 19 år.

Evt. spørgsmål til ovennævnte kan rettes til formand for Sigma Swim Birkerød Inga Nørby på telefon 30751854 eller formand for Sigma Swim Allerød Lone Olczyk på telefon 22181766

Kommenter nyhed