Nyheder om dansk og international svømning

Hovedstadens Svømmeklub ansætter ny assisterende elitetræner

25. august 2017, AF Jon Langberg

Hovedstadens Svømmeklub har ansat Marcus Zobbe Noer som ny assisterende træner på klubbens to øverste hold. Du kan læse meget mere om ansættelsen i nedenstående pressemeddelelse fra Hovedstadens Svømmeklub:

Ny assisterende elitetræner i Hovedstadens Svømmeklub

Hovedstadens Svømmeklub har ansat 25-årige Marcus Zobbe Noer som assisterende elitetræner. Marcus startede 7. august og er dermed allerede godt i gang med at lære klub og svømmere at kende. Marcus skal assistere på Elite 1 og Elite 2, klubbens senior og juniorhold, hvor Olaf Wildeboer og Rasmus Vilsgaard bliver de vigtigste trænere for Marcus at samarbejde med.

Marcus er netop færdig som cand. scient. i idræt fra Syddansk Universitet, hvor specialet omhandlede præstationsforbedringer af seniorelitesvømmere. Marcus er selv tidligere svømmer fra Struer Svømmeklub, hvor han også har arbejdet som konkurrencetræner. Marcus har i studietiden i Odense været involveret i projektarbejde med Dansk Svømmeunion og er involveret i styrketræningsplanlægning hos H2Odense og Farum Svømmeklub.

Marcus siger selv om sin ansættelse i Hovedstadens Svømmeklub: Jeg er utrolig beæret over muligheden for at arbejde for Danmarks største svømmeklub. Med klubbens visioner og engagement i dansk svømning kunne jeg ikke forestille mig et bedre sted at starte og jeg ser frem til mange års lærerigt samarbejde.
Marcus udtaler videre: - At få lov til at arbejde med Olaf og Rasmus, ser jeg som en helt unik mulighed, hvor jeg kan lære af to af Danmarks stærkeste svømmetrænerprofiler.

Klubdirektør Lars Sørensen siger om ansættelsen af Marcus: - Med Marcus er trænerteamet komplet for sæsonen og vi har med tilføjelsen af Marcus til teamet fået en træner med stor motivation, engagement og specialviden, som vi ser frem til at udnytte i klubben.
Lars siger videre: - Vi har nu et stort og stærkt konkurrencetrænerteam, som består af fire trænere på fuldtid, to på 3/4 tid og yderligere 9 på deltid. Det er ret spændende set-up, som vi har fået skabt.

Kommenter nyhed