Nyheder om dansk og international svømning

Hillerød Svømmeklub søger talentudvikler samt træner

2. maj 2017, AF Jon Langberg

Hillerød Svømmeklub søger talentudvikler samt 2. holdstræner til to deltidsstillinger, eller en kombineret fuldtidsstilling. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller meget mere i jobopslaget.

Talentudvikler samt 2. holdstræner søges til Hillerød Svømmeklub

Hillerød Svømmeklub har to stillinger ledige som hhv. talentudvikler (ca. 15 timer) og træner for vores 2. hold (22-28 timer), som er ledige pr. 1. august 2017. Det er muligt at søge begge stillinger, som en fuldtidsstilling med en tilpasning af opgaver svarende til fuld tid.

Stilling 1 – talentudvikler (gennemsnitligt 15 timer pr. uge)

Vi søger en person med erfaring og interesse for talentudviklingsarbejde. Vigtigste ansvarsopgave er at stå i spidsen for at arbejde med klubbens ambitioner om at skabe en bedre sammenhæng mellem svømmeskole og konkurrenceafdeling, hvilket kræver organisatorisk erfaring og talent. Jobbet indebærer samtidig træning af vores 4. hold, som pt. består af 25 svømmere i alderen 7-10 år. Vi ser 4. holdstræneren, som en yderst vigtig person i vores trænerstab, da det er her svømmerne første gang møder konkurrenceafdelingen. Vi vægter derfor, at ansøgeren er svømmefagligt såvel som pædagogisk kompetent - og gerne erfaren.

Arbejdsopgaver

 • Planlægning og udvikling af træningstider og holdudbud i samarbejde med cheftræner og svømmeskoleansvarlig 
 • Ansvarlig for rekruttering og modtagelse af svømmere og forældre fra svømmeskolen
 • Ansvarlig for 4. holdet, herunder træning (3 x pr. uge), deltagelse i et månedligt stævne, en årlig træningslejr samt sociale arrangementer.
 • Møder med de øvrige trænere i konkurrenceafdelingen

Stilling 2 – træner til 2. holdet (gennemsnitligt 22-28 timer)

Vi søger en person, som først og fremmest har interesse for svømmetræning af unge teenagere. Din erfaring er ikke det vigtigste, men du skal besidde og udvise motivation og engagement for svømmesporten og unge i den pågældende alder. 2. holdet består pt. af 14 årgangssvømmere.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for 2. holdet, herunder træning (6 x pr. uge), deltagelse i et månedligt weekendstævne, to årlige træningslejre, sociale arrangementer og forældremøder.
 • Evt. – efter eget ønske - træning af Team Danmark Klasser (ca. 8 svømmere), to morgener om ugen og enkelte årlige møder i den forbindelse (gns. 6 timer pr. uge)
 • Møder med de øvrige trænere i konkurrenceafdelingen

Vi forventer af ansøgere til begge stillinger at:

 • Du kan se værdien i at arbejde med unge svømmere og har ambitioner for deres sportslige og personlige udvikling, uanset deres niveau og talent.
 • Du har relevant træneruddannelse og erfaring med at undervise/træne børn i svømning.
 • Du er opdateret med den svømmefaglige udvikling – mht. træningsmetoder, svømmeteknik, fysisk træning, skadesforebyggelse og kost. Og du kan formidle din viden til svømmere og forældre.
 • Du har en anerkendende tilgang til svømmerne.
 • Du har et stort engagement og personligt drive – og derved kan bidrage til at flytte Hillerød Svømmeklub.
 • Har gode samarbejdsevner og kan samarbejde med såvel de andre trænere, forældre, svømmere og bestyrelse.

Løn forhandles ud fra erfaring og kvalifikationer. 

Kommenter nyhed