Nyheder om dansk og international svømning

Christoffer Jørgensen bliver ny 2. holdstræner i Sigma

4. september 2017, AF Jon Langberg

Sigma har netop offentliggjort at man har ansat Christoffer Jørgensen som ny 2. holdstræner i klubben. Du kan læse meget mere om ansættelsen i nedenstående pressemeddelelse:

Ny træner for Sigma Swims 2.-hold

Christoffer Emil Jørgensen er ansat som ansvarlig træner for Sigma Swims 2.- hold.

Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød kan med stor glæde meddele, at Christoffer Emil Jørgensen fra den 1. oktober 2017 er ansat som ansvarlig træner for startfællesskabets 2. hold, som primært vil bestå af juniorsvømmere. Udover ansvaret for 2.-holdet vil Christoffer også få til opgave at assistere Sigma Swims kommende 1.-holds-træner.

Christoffer er 30 år og kommer fra en stilling i Hovedstadens Svømmeklub. Her har han siden 2012 været talentudvikler med ansvar for årgangssvømmerne samt udvikling og implementering af klubbens langsigtede udviklingsplan.

Han har således været stærkt medvirkende til, at Hovedstaden har fået den stærke position, som klubben har i dag inden for dansk årgangssvømning. Resultaterne er opnået via en dygtig kobling mellem teknisk fokus, procesorienteret udvikling og den rette mængde træning.

Derudover har Christoffer haft tæt samarbejde med klubbens øvrige trænere på både 1.- og 2.-holdet, og har derigennem været indover senior- og juniortræningen i Hovedstaden også.

Tidligere har Christoffer været talentudvikler i Farum Svømmeklub, og 2007-2011 var han ansat i Sigma Swim som cheftræner for Sigma 3 Birkerød og det sidste år som assisterende træner for juniorsvømmerne på Sigma 2.

Christoffer har taget DIF's diplomtræneruddannelse og har desuden gennemført en lang række supplerende kurser.

Vi i Sigma Swim glæder os til at byde Christoffer velkommen som en del af vores erfarne team.

Kommenter nyhed