Nyheder om dansk og international svømning

Aalborg søger to assisterende trænere til AS-Elite

6. maj 2017, AF Jon Langberg

Aalborg Svømmeklub søger to assisterende trænere til klubbens elitehold. Du kan læse mere om de to jobs herunder, eller i jobopslaget.

Aalborg Svømmeklub søger 2 assisterende trænere til AS-Elite

Aalborg Svømmeklub hører til blandt sværvægterne i dansk konkurrencesvømning og er med sine mere end 2.200 medlemmer én af landets største klubber. Klubbens vision er at udvikle dygtige årgangs-, junior-, og seniorsvømmere og samtidig kunne tilbyde et attraktivt miljø for atleter, der kommer udefra.

Klubben beskæftiger løbende omtrent 70 ansatte, hvoraf ca. 14-16 har deres arbejdsgange i konkurrenceafdelingen. Klubben engagerer ligeledes næsten 100 frivillige hjælpere og ledere.

Er konkurrencesvømning din passion, er du udviklingsorienteret, motiveret af arbejdet med energiske mennesker med klor i blodet og kan du håndtere og arbejde med et hold af svømmere med store ambitioner, er du måske profilen, vi leder efter.

Vi forventer, at du er svømmefagligt kompetent, har erfaring med konkurrencesvømning på nationalt eller internationalt niveau og er minimum 25 år eller ældre.

Som assistenttræner på vores Elitehold, indgår du i et team med cheftræneren Eyleifur Johannesson, en fysisk træner og den frivillige holdleder. I samspil med afdelingens øvrige trænere, herunder talentudvikler Erik Pallesen, forventer vi at du er med til at skabe et attraktivt, udviklingsorienteret og stabilt træningsmiljø.

Dine opgaver:

  • Deltage i en del af holdets ugentlige træninger (3-4 træningspas om ugen til hver assistenttræner)
  • Tage ansvaret, når cheftræner ikke er til steder
  • Deltage i holdets stævner, træningslejre og sociale arrangementer
  • Deltage i trænermøder og potentielle afdelingsmøder
  • Deltage i relevante kurser og uddannelser
  • Afløse træner-kollegaer om nødvendigt
Kommenter nyhed